ISPARTA / ULUBORLU - Uluborlu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

e-Güvenlik Politikamız

Okulumuz dahilinde güvenli internet uygulamaları gerçekleştirimektedir. 2022-2023 eğitim öğretim yılında hazırlanan e-Güvenlik Politikamızı güncelleyerek öğretmen, öğrenci, veli ve personelimizin okul içinde ve dışında internete güvenilir yoldan ulaşmalarını sağlıyoruz. Okul içinde ve dışında uyulması gereken bu kurallar hem hayatımızı kolaylaştıracak hem siber zorbalık, siber tuzaklar ve internet bağımlılığı gibi olumsuız olayların yaşanmasını engelleyecektir. Dijital çağın gençlerini internetten gelebilecek zararlardan koruyarak onların bu teknolojiden en iyi şekilde yararlanmalarını hedefliyoruz.

Okulumuza ait e-Güvenlik politikasını dikkatle inceleyerek gerekli kuralları yerine getirmemeiz tüm eğitim ortamı için oldukça önemlidir. Bu nedenle velilerimizin işbirliğine teşekkür ediyoruz.

POLİTİKAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 06.02.2023 - Güncelleme: 06.02.2023 23:15 - Görüntülenme: 97