ISPARTA / ULUBORLU - Uluborlu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

eTwinning Nedir?

eTwinning nedir?

eTwinning , Avrupa'daki okullar için bir topluluktur. eTwinning, ilgili Avrupa ülkelerinden birinde bir okulda çalışan personele (öğretmenler, okul müdürleri, kütüphaneciler, vb.) Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğu.

eTwinning, okullar için destek, araçlar ve hizmetler sağlayarak Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin (BİT) kullanımı yoluyla Avrupa'da okul işbirliğini teşvik eder. eTwinning, eğitimciler için ücretsiz ve sürekli çevrimiçi mesleki gelişim fırsatları da sunar.

eTwinning, 2005'ten bu yana, bugün (Kasım 2016'da) 400.000'in üzerinde aktif üyeye ve 50.000'in üzerinde devam eden projeye sayarak binlerce okul personelini bünyesine kattı!

Yayın: 06.02.2023 - Güncelleme: 06.02.2023 22:14 - Görüntülenme: 103
Kaynak: https://www.schooleducationgateway.eu/en/pub/resources/tutorials/etwinningthelargestcommun.htm