ISPARTA / ULUBORLU - Uluborlu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM SONU FAALİYETLERİ KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ OYUNLARLA ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM SONU FAALİYETLERİ KAPSAMINDA BUGÜNKÜ ETKİNLİĞİMİZ EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ CANSU TEKİN VE 12/C SINIFI ÖĞRENCİMİZ YUSUF ÖZER'İN MÜZİK ŞENLİĞİ SUNMASIYLA GERÇEKLEŞMİŞTİR.

Ock

2023-2024 1.DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENMİŞTİR.TURNUVA DA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİ MÜDÜR YARDIMCISI VE ÖĞRETMENLER TARAFINDAN VERİLMİŞTİR.ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Ock

ÖĞRENCİLERİMİZ GRUPLARA AYRILARAK  KELİME OYUNU ETKİNLİĞİNE KATILMIŞTIR.ÖĞRETMENLERİMİZ JURİ OLMUŞ VE ÖĞRENCİLERİMİZE REHBERLİK ETMİŞTİR.

Ara

Metal Bölümü Öğretmnelerimiz ve öğrenciler okulumzda bulunan kırık sandalyeleri tasarruf tedbirleri kapsamında tamir ettiler.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzun düzenlemiş olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü Programında Sayın Kaymakamımız Ali KANTİLAV ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hilmi SÖNMEZ , değerli protokol üyeleri ve misafirlerimizin katılımıyla program gerçekleştirdik.Ardından belediye düğün salonunda Belediye Başkanımız Mehmet Aziz TUNA ve İlçe Milli Eğiitimin katkılarıyla öğretmenlerimize yemek verildi ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.Emeği geçen tüm öğretmen ,öğrenci  ve paydaşlara teşşekkür ederiz.

May

10/C ve 11/C Sınıfı Elektrik- Elektronik Teknolojisi öğrecilerimiz 10.02.2023-24.02.2023  Tarihleri arasında Romanya'nın Mecidiyr Şehri'nde Çöp gazından elketrik üretimi stajını tamamlayarak yurda döndüler.